ΦΩΤΟ_ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Συμβουλευτική

 

Consulting

Τα επενδυτικά προγράμματα θέλουν με τη σειρά τους… πρόγραμμα, γρήγορα αντανακλαστικά, καλή προετοιμασία. Καλός σύμβουλος είναι όχι απλά αυτός που αναλαμβάνει διεκπεραιωτικό ρόλο για τη συμμετοχή σε κάποιο πρόγραμμα, αλλά κυρίως αυτός που μπορεί να εντοπίσει για λογαριασμό σας την κατάλληλη επενδυτική ευκαιρία και να σας καθοδηγήσει σε κάθε στάδιο της διαδικασίας.

Στην ANODOS Group είμαστε αυτοί ακριβώς οι συνεργάτες, αξιόπιστοι, διορατικοί, καλά «διαβασμένοι», πάντα ενημερωμένοι, σταθερά ένα βήμα πιο μπροστά από τις εξελίξεις. Συγκεντρώνουμε συστηματικά όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τα ενεργά και αναμενόμενα Επιδοτούμενα Επενδυτικά Προγράμματα. Διαθέτουμε εμπειρία σε όλες τις κατηγορίες Επιδοτούμενων Επενδυτικών Προγραμμάτων, όπως προγράμματα ΕΣΠΑ, δράσεις του Αναπτυξιακού Νόμου, προγράμματα Leader, προγράμματα ΟΑΕΔ και λοιπά προγράμματα.

 

Παρέχουμε έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση για τις δυνατότητες χρηματοδότησης της επιχείρησής σας ενώ παράλληλα σας βοηθάμε να επιλέξετε το επενδυτικό πρόγραμμα που ταιριάζει περισσότερο στις δικές σας ιδιαίτερες επιχειρηματικές ανάγκες, τις οποίες καθορίζουμε μαζί. Γιατί τελικά όλα ξεκινούν και όλα επιστρέφουν εκεί: στη σχέση που χτίζουμε μαζί σας από την πρώτη μας επαφή. Σχέση την οποία ενδυναμώνουμε μέσα στα χρόνια, διατηρώντας ενεργό συμβουλευτικό και υποστηρικτικό ρόλο σε κάθε βήμα του επιχειρηματικού σας εγχειρήματος.

Κάνουμε τα περίπλοκα απλά. Αναλαμβάνουμε για λογαριασμό σας και σας απαλλάσσουμε από δαιδαλώδεις γραφειοκρατικές διαδικασίες. Εσείς μπορείτε απλά να εστιάσετε σε αυτό που μετράει περισσότερο: στην επιτυχή έκβαση του εγχειρήματός σας.

 

Η εταιρεία αναλαμβάνει για εσάς

ενημέρωση

Ενημέρωση

σύνταξη και υποβολή

Σύνταξη και
υποβολή του φακέλου

παρακολούθηση

Παρακολούθηση υλοποίησης έργου μέχρι και την σύνταξη τελικής έκθεσης ολοκλήρωσης

eispraksi-anodos

Είσπραξη της
επιδότησης

ΣΤΕΛΛΑ-anodos

Consulting

Μελέτες Σκοπιμότητας και Βιωσιμότητας

Λένε πως το ρίσκο είναι αναπόσπαστο στοιχείο του επιχειρείν. Ακόμη και έτσι, υπάρχουν εργαλεία που θέτουν αυτό το ρίσκο σε μετρήσιμες βάσεις και τελικά επιτρέπουν καλύτερο και αποτελεσματικότερο έλεγχο της έκβασής του. Αυτός ακριβώς είναι ο ρόλος μιας μελέτης σκοπιμότητας και βιωσιμότητας. Στην ANODOS Group, σας προσφέρουμε μία σαφή εικόνα για τις προϋποθέσεις και τη δυνατότητα της ίδρυσης μιας επιχείρησης ή της συνέχισης της δραστηριότητάς της, λαμβάνοντας υπόψη τις δυνατότητές της να ανταπεξέλθει στις βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις της.

 

ΓΙΑΝΝΗΣ

Consulting

Αξιολόγηση Επενδύσεων

Στο ίδιο πλαίσιο λειτουργεί και η αξιολόγηση επενδύσεων. Το να εκτιμηθεί σωστά η «αξία» μιας επιχειρηματικής ιδέας είναι μια εξαιρετικά σύνθετη διαδικασία, που εμπεριέχει σημαντικό βαθμό αβεβαιότητας και ρίσκου. Ως σύμβουλοι, κατανοούμε την πολυπλοκότητα του θέματος, και το διαχειριζόμαστε με την απαιτούμενη τεχνογνωσία και υποδειγματικό επαγγελματισμό. Στηρίζουμε τις διαδικασίες αξιολόγησης στη βαθιά κατανόηση της επιχείρησης και του περιβάλλοντός της, καθώς και σε θέματα στρατηγικής που η επιχείρηση, με υποκειμενικό τρόπο, θέτει ως βάση.

 

Consulting

Επιχειρηματικά Σχέδια

Στον δρόμο για την επιχειρηματική επιτυχία υπάρχει ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο που χαράσσει τις κατευθυντήριες γραμμές. Πρόκειται για το επιχειρηματικό σχέδιο (business plan), ένα άκρως σημαντικό εφόδιο, απαραίτητο για την παρακολούθηση της πορείας κάθε επιχείρησης, τη βελτίωση της απόδοσης και της κερδοφορίας της. Αναλύοντας την υπάρχουσα κατάσταση της αγοράς, του εξωτερικού και εσωτερικού περιβάλλοντος της επιχείρησης, χαράσσουμε μαζί την στρατηγική και τις ενέργειες που πρέπει να υλοποιήσουν τα μέλη-στελέχη της, προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις και τακτικές, για την επίτευξη των επιθυμητών επιχειρηματικών στόχων.

 

ΓΕΩΡΓΙΑ

Consulting

Συμβουλευτική Τραπεζική

Στην ANODOS Group στόχος μας είναι να καλύπτουμε όλο το φάσμα των συμβουλευτικών υπηρεσιών και η συμβουλευτική τραπεζική δεν θα μπορούσε να λείπει από το portfolio μας. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες τράπεζες για να σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη σειρά χρηματοοικονομικών προϊόντων, προκειμένου να καλύψουμε τις καθημερινές, βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες ανάγκες της επιχείρησης σας.

Σε συνεργασία με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας προσφέρουμε λύσεις στον τραπεζικό δανεισμό ανάλογα με το αντικείμενο, τις εργασίες και τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Στόχος μας είναι να γίνουμε αρωγοί του επιχειρηματία στην προσπάθεια να αποκτήσει ευνοϊκότερους όρους συνεργασίας, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος δανείου και τις καλύτερες προϋποθέσεις.

 

espa-emporio-grespa-banner-grespa-banner-gr