Η Anodos Group προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανάπτυξης και εφαρμογής συστημάτων HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα των τροφίμων. Το HACCP αποτελεί υποχρεωτικό εργαλείο πρόληψης κινδύνων ασφάλειας τροφίμων, διασφαλίζοντας την υγιεινή, την ποιότητα και τη συμμόρφωση με την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία. Η ομάδα μας αναλαμβάνει τη μελέτη, σχεδίαση και καθοδήγηση για την εφαρμογή του συστήματος, την εκπαίδευση του προσωπικού και τη συνεχή παρακολούθηση για τη διατήρησή του. Με εξειδίκευση και υπευθυνότητα, διασφαλίζουμε ότι η επιχείρησή σας πληροί όλα τα πρότυπα ασφάλειας τροφίμων και λειτουργεί με προδιαγραφές υψηλής ποιότητας.
