18ο ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ του Κολλεγίου ΔΕΛΑΣΑΛ – College De la Salle – De La Salle College

Η ANODOS Συμβουλευτική στηρίζει σαν χορηγός το 18ο ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ του Κολλεγίου ΔΕΛΑΣΑΛ – College De la Salle – De La Salle College.

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» Θεσσαλονίκης διοργανώνει το  Σάββατο, 𝟮𝟱 Μαΐου από τις 𝟭𝟬:𝟬𝟬’ – 𝟭𝟰:𝟬𝟬’ και την  Κυριακή, 𝟮𝟲 Μαΐου 2024 από τις 𝟵:𝟬𝟬’ – 𝟭𝟱:𝟬𝟬’ το «18ο ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ», που καθιερώθηκε εδώ και 18 χρόνια ως εκδήλωση της άνοιξης στις  εγκαταστάσεις του σχολείου.

Δυο μέρες χαράς, κατά τις οποίες μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς, απόφοιτοι και φίλοι του Κολεγίου συμμετέχουν σε διάφορες πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες, αθλητικούς αγώνες και παρουσιάσεις, καθώς, επίσης, και παραστάσεις και παιχνίδια που στόχο έχουν να ξεσηκώσουν μικρούς και μεγάλους.

Οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στους χώρους του σχολείου, να το γνωρίσουν, να συνομιλήσουν με φίλους και εκπαιδευτικούς και να περάσουν μια όμορφη μέρα γεμάτη θεατρικά δρώμενα, αθλήματα και δραστηριότητες, με τη συμμετοχή γνωστών και ιστορικών ομάδων της πόλης, που στηρίζουν το Φεστιβάλ και το πνεύμα του πολιτισμού και αθλητισμού.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά, με πλούσια δώρα, μέρος των εσόδων της λαχειοφόρου αγοράς θα πάνε στην κατασκευή νέων αθλητικών εγκαταστάσεων του Κολεγίου. Η κλήρωση θα γίνει στις 𝟭𝟰:𝟬𝟬’, στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου-Λυκείου. Επίσης, στον ίδιο χώρο θα λειτουργεί καφέ, αναψυκτήριο και barbeque, ενώ θα μπορείτε να προμηθευτείτε μπλούζες και καπέλα με τον λογότυπο του «ΔΕΛΑΣΑΛ».

Στο πλαίσιο της προσπάθειας να ενισχυθεί η Τράπεζα Αίματος «ΔΕΛΑΣΑΛ», η οποία δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 2015, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου-Δημοτικού, σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή, 26 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία, στο φουαγιέ του Γυμνασίου-Λυκείου, από τις 𝟭𝟬:𝟬𝟬’ έως τις 𝟭𝟯:𝟬𝟬΄, από την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γ.Ν.Θ. “Γεώργιος Παπανικολάου”.

Στην εκδήλωση θα τιμηθεί η Χρυσή Πρωταθλήτρια Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 𝗧𝗔𝗘𝗞𝗪𝗢𝗡-𝗗𝗢 𝗜𝗧𝗙 𝟮𝟬𝟮𝟰, κ. Μαριάνθη Στεφανίδου.

Για να δέιτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ, πατήστε εδώ

espa-emporio-grespa-banner-grespa-banner-gr