ΦΩΤΟ_ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Ανάπτυξη2

Development

Στην ANODOS Group επεκτείνουμε συνεχώς το εύρος των υπηρεσιών μας, με απώτερο στόχο την καλύτερη δυνατή κάλυψη των επενδυτικών αναγκών των πελατών μας. Θέλουμε να αποτελούμε έναν αξιόπιστο και ικανό συνοδοιπόρο σε κάθε βήμα της επιχειρηματικής σας πορείας, από τη σύλληψη της ιδέας και την εξεύρεση κεφαλαίου, μέχρι την υλοποίηση, την κατασκευή, τον εξοπλισμό, αλλά και την αξιολόγηση της βιωσιμότητας μιας ενεργής επιχείρησης.  

Επιλέξτε μας για το επιχειρηματικό σας εγχείρημα. Μαζί  ολοκληρώνουμε τις επενδυτικές σας κινήσεις μεθοδικά, με ευκολία και σιγουριά.

ΣΤΑΘΗΣ

Development

Εμπόριο

Διαθέτοντας ένα διευρυμένο δίκτυο συνεργατών, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται κάποιες από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες,  μπορούμε να αναλάβουμε την προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού της επιχείρησής σας.

Εσείς απλά υποδείξτε μας τις ανάγκες σας. Εμείς θα αναζητήσουμε και θα βρούμε για λογαριασμό σας τους πλέον αξιόλογους προμηθευτές και θα σας παρέχουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό στην πλέον συμφέρουσα τιμή της αγοράς και πάντα σε απόλυτη συμμόρφωση με το διαθέσιμο budget.

elpida-anodos

Development

Κατασκευές

Κάθε επιχειρηματική ιδέα χρειάζεται την κατάλληλη στέγη. Στην ANODOS Group τα τελευταία χρόνια αναλαμβάνουμε δράση και στον κλάδο των κατασκευών, έχοντας «χτίσει» ένα εκτεταμένο και αξιόπιστο δίκτυο συνεργαζόμενων κατασκευαστικών εταιρειών.

Έτσι, μπορούμε να αναλάβουμε για λογαριασμό σας την κατασκευή κάθε τύπου κτιριακής εγκατάστασης, με γνώμονα τις ανάγκες σας, τις οποίες για μια ακόμη φορά καθορίζουμε μαζί. Στη συνέχεια, προβαίνουμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, επιλέγουμε την κατάλληλη ομάδα εργασίας και διατηρούμε έναν συντονιστικό ρόλο μέχρι την ολοκλήρωση του project. Πιστοποιούμε ένα ασφαλές αποτέλεσμα, απόλυτα εναρμονισμένο με τον προϋπολογισμό του έργου και μέσα στα συμφωνηθέντα χρονοδιαγράμματα.  

ΣΑΚΗΣ

Development

Ενέργεια

Σε μια εποχή που η στροφή σε μια πιο πράσινη καθημερινότητα είναι όχι απλά μια επιπλέον εναλλακτική, αλλά μια αναγκαιότητα για τη βιωσιμότητα του πλανήτη, οι ενεργειακές επενδύσεις διαδραματίζουν έναν ολοένα και πιο σπουδαίο ρόλο στο σύγχρονο επιχειρηματικό τοπίο.

Αφουγκραζόμενοι τις επιταγές των καιρών, στην ANODOS Group στραφήκαμε έγκαιρα στον νευραλγικό τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, υλοποιώντας «πράσινες» επενδύσεις, φιλικές προς το περιβάλλον και τον πλανήτη. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση μεγάλης κλίμακας ενεργειακών επενδύσεων, τόσο στον τομέα της ηλιακής όσο και στον τομέα της αιολικής ενέργειας, σε πλήρη συμμόρφωση με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και με απόλυτο σεβασμό σε ό,τι πολυτιμότερο έχουμε: το περιβάλλον μας.

espa-emporio-grespa-banner-grespa-banner-gr